
Som sagt så
gjort, her er hvad jeg kom frem til:
1 spsk
olivenolie
1 stor porrer, fint snittet
2 fed hvidløg, fint hakket
1/2 - 1 rød chili, mængde efter temperament, helt fint hakket
1 stængel bladselleri, finthakket
1 pastinak, revet groft
2 fed hvidløg, fint hakket
1/2 - 1 rød chili, mængde efter temperament, helt fint hakket
1 stængel bladselleri, finthakket
1 pastinak, revet groft
svitses
godt!....og herefter tilsættes:
500 g champignon, fint fint hakket
lad det svitse
videre indtil champignonerne har "smidt vandet"
1 stor gulerod, fint revet
1 spsk instant coffee + lidt vand
1 dl øl
3 spsk HP sauce
2 spsk Worcestershire sauce
1/2-1 grøntsagsbouillon terning
1 spsk kakaonibs - eller almindelig mørk chokolade
1 1/2 dl majs
2 ds kidneybønner - jeg eeeelsker kidneybønner!
2-3 spsk ketchup
2 ds kidneybønner - jeg eeeelsker kidneybønner!
2-3 spsk ketchup
Smag til med:
Peber
Salt
Paprika
Allehånde
Chilipulver - eller fyr op for mere af den friske chili
Oregano
Kakao
Spidskommen
Nelliker
Kanel
Men som sagt er det min smag og mindre og mere enkelt kan nok godt gøre det!
Peber
Salt
Paprika
Allehånde
Chilipulver - eller fyr op for mere af den friske chili
Oregano
Kakao
Spidskommen
Nelliker
Kanel
Men som sagt er det min smag og mindre og mere enkelt kan nok godt gøre det!
Blandingen har jeg på forhånd knust og kværnet og står i et glas på min krydderiehylde.
Jeg nød min
chili med:
Friske cherry tomater
Skyr på toppen
Fetatern
Brune ris
Friske cherry tomater
Skyr på toppen
Fetatern
Brune ris
Velbekommen/Trine
Ingen kommentarer:
Send en kommentar